Polswarmer kopen? De 5 beste getest

Koude handen, iedereen heeft er weleens last van. Als je koude handen hebt, dan voel je je meteen helemaal onthand, want door de kou voelen je vingers dan vaak strak en stijf aan. Met warme handen zijn je vingers juist lekker soepel te gebruiken. Om ervoor te zorgen dat je altijd warme handen zou kunnen hebben zou je een polswarmer kunnen gebruiken. Wat is een polswarmer en wie zouden deze dan allemaal kunnen gebruiken?

Wat is een polswarmer?

Een polswarmer zou je kunnen vergelijken met een vingerloze handschoen. Deze draag je met het doel je handen en polsen lekker warm te houden, maar waarbij het nog wel mogelijk is je vingers goed te kunnen bewegen en gebruiken.

Als je koude handen hebt kun je vaak niets meer doen, maar als je ervoor zorgt dat je altijd warme handen hebt, dan heb je daar geen last meer van en kun je gewoon altijd de dingen doen die je graag had willen doen.

Hoe gebruik je een polswarmer

Het gebruiken van een polswarmer is net als met een handschoen., Je steekt je hand erin, je hebt dan alleen geen vingers waar je je vingers in hoeft te steken. Er zit een groot gat in voor de duim en het andere gat is voor de vier overige vingers.

Het gat voor de duim is ervoor om te zorgen dat de polswarmer niet af zal zakken als je gewoon je handen aan het gebruiken bent tijdens het dragen van de polswarmer. Het is wel zo fijn als deze lekker op zijn plek blijft zitten tijdens het dragen.

Voor wie is het geschikt?

Eigenlijk zou iedereen een polswarmer zou kunnen dragen. Maar toch zijn er situaties waar ze eerder gebruikt zullen worden. Een van die dingen is bijvoorbeeld tijdens het motorrijden onder de motorhandschoen.

Motorhandschoenen zijn vaak van leer gemaakt en daar kan de kou nog heel goed doorheen komen. Met het dragen van een polswarmer tijdens het motorrijden kun je die kou langer buiten de deur houden waardoor je minder snel last van koude vingers zal krijgen en je langer van je ritje op de motor kunt genieten.

Daarnaast zou je ze ook goed kunnen gebruiken bij de wintersport onder je skihandschoenen. Met het dragen van een polswarmer kun je langer op de ski’s blijven staan doordat je minder snel last krijgt van koude handen.

Waar moet je op letten als je er een gaat kopen?

Bij het kopen van een polswarmer moet je er goed op letten dat je de juiste maat hebt gekozen. Als een polswarmer te groot is kan deze gaan schuiven en irriteren. Als hij te klein is kan het een snijdend gevoel geven. Met de juiste maat voorkom je deze ongemakken.

Het onderhoud van een polswarmer

Na het gebruiken kun je een polswarmer gewoon in de wasmachine wassen. Volg hierbij het wasvoorschrift dat in de polswarmer vermeld staat. Gebruik je wollen polswarmers, dan moet je kiezen voor het wolprogramma of je polswarmers op de hand wassen in koud water.

De beste 5 polswarmers van 2023

1

JACKY ROSHER Yoga

foto van een JACKY ROSHER Yoga
9.2Expert Score
Hoogste kwaliteit polswarmers

Deze luxueuze lange pols-armwarmers houden je polsen en armen lekker warm bij Yoga, Ballet of andere sporten, ook geschikt voor thuis of het reizen. Comfortabele rekbare pasvorm in één maat met open duim of pink. Zachte textuur. Een stijlvolle mode accessoire voor elke dag. De pols-armwarmers hebben een lengte van 36 cm.

Goede punt(en)
 • Kwaliteit door het beste materiaal
 • Gaat relatief lang mee
 • Enorm gebruiksvriendelijk
2

Gebreid Dames Vingerloze Handschoenen Polswarmers

foto van een Gebreid Dames Vingerloze Handschoenen Polswarmers
8.4Expert Score
De tweede beste polswarmers

Fijne polswarmers om je polsen en deel van de handen lekker warm te houden. De vingers blijven compleet vrij.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
 • Goede kwaliteit
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
3

Knit Factory Cleo

foto van een Knit Factory Cleo
7.9Expert Score
Redelijke kwaliteit polswarmers

Onze Cleo handschoenen in Cobalt zijn warme en zachte handschoenen zonder vingers. Onze handwarmers uit de Cleo collectie zijn gemaakt van gevilte wol en zijn zorgvuldig en met veel finesse gebreid. Ze reiken tot halverwege de onderarm, met een uitsparing rond de duim en voor de resterende vingers. Doordat de uiteinden van de vingers open zijn, geven deze blauwe polswarmers je voldoende bewegingsvrijheid, terwijl je hand en pols worden beschermd tegen de kou. De Cleo handschoenen zijn niet alleen verkrijgbaar in Cobalt, maar ook in meer dan 20 andere kleuren van Knit Factory.

Goede punt(en)
 • Gaat redelijk lang mee
 • Gemaakt van redelijk materiaal
 • Redelijk snelle levering
4

Winkrs Polswarmers Zwart 

foto van een Winkrs Polswarmers Zwart 
7.8Expert Score
Gemaakt van middelmatige kwaliteit

Fijne polswarmers om je polsen en deel van de handen lekker warm te houden. De vingers blijven compleet vrij.

Goede punt(en)
 • Redelijke service bij aankoop
 • Redelijk in kwaliteit
 • Snelle levering
5

Polswarmers met rendieren

foto van een Polswarmers met rendieren
6.4Expert Score
Matige kwaliteit polswarmers

Houd je polsen en onderarmen lekker warm met deze heerlijk polswarmers met een origineel Scandinavisch design.

Goede punt(en)
 • Matige levensduur
 • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
 • Matige gebruiksvriendelijk

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart