Roltas kopen? De 5 beste getest

Een tas pakken is leuk maar je moet er daarna wel mee gaan slepen als hij zwaar is. Een goed idee is dat je dan kiest voor een roltas. Je hoeft dan niet de tas te tillen maar je kunt hem op de grond laten staan en hem rollen. Dat bespaart jou je rug en je kunt hem zo zwaar beladen als dat je zelf wilt.

Welke soorten roltassen zijn er?

Roltassen zijn er in verschillende soorten, zo kun je een roltas kopen waar je kleding in kunt doen maar ook zijn er andere roltassen. Roltassen zijn er ook in de soort dat je er andere dingen in kunt doen zoals spullen voor je werk. Welke roltas jij nodig hebt hangt af van wat je erin wilt stoppen, als je er kleding in wilt doen dan heb je een andere roltas nodig dan wanneer je er zwaardere dingen in wilt gaan doen.

Waar is een roltas van gemaakt?

De meeste roltassen zijn gemaakt van stof, onderaan de roltas worden wieltjes bevestigt waardoor je ermee kunt rollen. Ook  kan het zo zijn dat de roltas is verstevigd met een frame, dan is er ook nog ijzer of metaal in bevestigd. Je kunt dus zelf kijken welke tas je wilt, met de vele soorten die er te koop zijn kun je er zeker wel eentje vinden waarin jij je spullen kunt vervoeren.

Waar kun je een roltas kopen?

Een roltas kun je op meerdere plekken kopen, je kunt ze in een tassenwinkel kopen maar ook bij een aantal andere winkels. Roltassen kun je bijvoorbeeld kopen bij woonwinkels maar ook bij winkels zoals bij sportwinkels. Als je een roltas koopt die je als sporttas zult gaan gebruiken dan kun je die al snel bij een sportwinkel kopen. Het hangt er dus vanaf wat voor tas je wilt hebben en waar je die voor wilt gebruiken, dat bepaalt waar je die kunt gaan kopen.

Wat zijn de kosten van het?

Op het moment dat jij een design merk roltas gaat kopen dan zul je daar zeker voor betalen, als je dat ervoor over hebt dan  is dat natuurlijk prima. Wil je toch liever wat minder betalen dan blijven er nog een heleboel goede opties over. Voor een paar tientjes kun je al een goede roltas kopen, als je voor een designmerk gaat dan zal dat al snel richting de honderden euro’s gaan lopen.

Waar let je op bij het kopen van het?

Op het moment dat je een roltas gaat kopen moet je op een paar dingen letten, waar je hem voor gaat gebruiken is wel heel erg belangrijk. Als je hem wilt gebruiken als reiskoffer dan heb je vast wel wat ruimte nodig, dan is het dus belangrijk dat je er goed op let dat je ook echt voldoende ruimte hebt. Het zou jammer zijn als je alsnog moet gaan proppen om je roltas dicht te krijgen, een grotere tas is dan een betere optie zodat je niet hoeft te gaan proppen in je roltas.

De beste 5 roltassen van 2023

1

Deuba Reistas met trolleyfunctie

foto van een Deuba Reistas met trolleyfunctie
9.3Expert Score
Beste keuze roltas

Uw bagage wordt goed opgeborgen in deze ruime tas. Of het nu gaat om een reistas (vliegtuig, auto, boot, trein) of een sporttas, hij biedt een comfortabel transport met zijn uitschuifbare telescopische handgreep en de twee lichtlopende wielen (trolley-functie).

Goede punt(en)
  • Gemaakt van het beste materiaal
  • Lange levensduur
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
2

Deuba Reistas met trolleyfunctie 85L Rood roltas op wieltjes

foto van een Deuba Reistas met trolleyfunctie 85L Rood roltas op wieltjes
8.7Expert Score
De tweede hoogste kwaliteit roltas

Als de telescopische handgrepen niet nodig zijn, kunt u hem gewoon achter een hoes laten verdwijnen. De 3 buitenzakken voor kleinere spullen of spullen die je snel dicht moet naderen, zijn een andere overtuigende eigenschap.

Goede punt(en)
  • Gaat lang mee
  • Hoogste kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
3

Ronde sporttas grijs 

7.9Expert Score
Gemaakt van redelijke kwaliteit

Luxe ronde sporttas in de kleur grijs. Gemaakt van waterafstotende PVC materiaal. De tas kan gebruikt worden als sporttas, reistas, weekendtas, gymtas etc. De sporttas kan in de hand gedragen worden en heeft een lange verstelbare schouderband. De reistas is van zeer stevige kwaliteit, met waterdichte ritsen. De ronde tas heeft een groot hoofdvak en een kleine voorvak. Wil je met het vliegtuig weg, dan mag de tas ook mee als handbagage. De roltas heeft een breedte van 53 cm, kijk voor de zekerheid naar de afmeting van de maatschappij waar je mee vliegt. Leuke heren tas (duffeltas) voor alles te gebruiken.

Goede punt(en)
  • Zeer redelijke service aan de klant
  • Gemaakt van redelijk materiaal
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
4

Reistasweekendtassporttas canvas zwart

foto van een Reistasweekendtassporttas canvas zwart
7.8Expert Score
Een roltas van middelmatige kwaliteit

Heel leuk, deze ronde reistas met ster van stevig canvas. De ronde tas kan gebruikt worden als reistas/weekendtas/sporttas/gymtas etc. De roltas is gemaakt van stevig canvas in de kleur zwart. De tas heeft geen lange schouderriem en kan enkel in de hand gedragen worden. De ster opdruk op de tas maakt de tas apart, dit geldt ook voor de cognac tinten in de tas. De tas is erg lichtgewicht en opvouwbaar, kan eenvoudig overal mee naartoe genomen worden. De tas heeft een ruime hoofdvak en een kleinere achtervak. Kortom een stoere en leuke duffle bag geschikt voor dames en heren.

Goede punt(en)
  • Een van de populairste op de markt
  • Materiaal is sterk
  • Snelle levering
5

Fana Bags Reisset

foto van een Fana Bags Reisset
6.9Expert Score
Een roltas van matige kwaliteit

Luxe cadeau voor mannen, leuk voor vaderdag, verjaardagscadeau, kerstcadeau etc. Wil je reizen/sporten in stijl, dan is dit een mooie set van een heren tas met bijpassende toilettas. Zeer mooie waterdichte kwaliteit en beide mooie formaten. Hieronder van beide een aparte beschrijving, bestel nu de mooie heren tas met bijpassende toilettas, leuke reisset voor heren.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van matig duurzaam materiaal
  • Matige kwaliteit door keuze materiaal
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart