Eistoel kopen? De 5 beste review

Even helemaal tot rust kunnen komen in een heerlijke hangstoel. Je schommelt rustig heen en weer en het zit nog comfortabel ook. De hangstoelen hebben vaak de vorm van een ei waardoor we ze ook wel een eistoel noemen.

Wat is een eistoel?

Een eistoel is een comfortabele hangstoel die je aan het plafond kunt hangen of aan een frame. Veel van deze stoelen zijn gemaakt voor buiten in de tuin maar ook kun je ze fijn binnen neerzetten. Ze zitten erg comfortabel en zorgen ervoor dat jij rustig heen en weer kan schommelen, terwijl je In de stoel zit.

De stoelen hebben de vorm van een ei en zien er daarom ook nog eens heel leuk en speels uit in je interieur of in je tuin. Het is zeker een fijne toevoeging waar mensen zeer snel in zullen gaan zitten en niet snel meer uit zullen komen.

Soorten hangstoelen

Er zijn verschillende soorten hangstoelen waar je uit kunt kiezen. Over het algemeen lijken ze allemaal op elkaar en hebben ze dus de vorm van een ei. Ze zijn te vinden in verschillende uitvoeringen waarin ze kunnen verschillen van kleur, grootte en van materiaal. Ook zijn ze op verschillende manieren op te hangen met bijvoorbeeld een haak aan het plafond, maar ook kun je kiezen om ze in een handig frame op te hangen dat je gewoon los kunt neerzetten.

“Voor meer informatie over eistoelen en hoe ze jouw tuinervaring kunnen verbeteren, bezoek onze blog over eistoelen.”

Waar moet je op letten als je een eistoel gaat kopen?

Als eerste is het belangrijk dat hij de juiste afmetingen heeft. Wanneer je een eistoel met frame koopt neemt hij een stuk meer ruimte in beslag dan wanneer je hem aan het plafond hangt. Ook moet je genoeg ruimte hebben om een beetje heen en weer te kunnen schommelen.

Daarnaast moet je ook rekening houden met de maximale draagkracht en het materiaal waar hij van gemaakt is. Een hangstoel van hardhout heeft wat meer onderhoud nodig dan een eistoel van wicker. Deze vergt alleen een goede schoonmaak en kan verder het gehele jaar zonder problemen buiten staan.

De 5 beste eistoel

1

Egg hangstoel Roundabout

foto van een Egg hangstoel Roundabout
9.3Expert Score
Comfortabel, stijlvol, duurzaam, ruim, ontspannend, stevig, aantrekkelijk, binnen/buiten.

De Egg Hangstoel Roundabout in grijs is een stijlvolle en comfortabele toevoeging aan mijn interieur. Deze hangstoel zit ontzettend fijn dankzij de ronde vorm en de zachte kussens, waardoor ik er heerlijk in kan ontspannen. Het moderne design in combinatie met de subtiele grijze kleur past moeiteloos in verschillende interieurstijlen, en het is de ideale plek om even een boek te lezen of simpelweg te genieten van wat rust.

Goede punt(en)
  • Hoge kwaliteit
  • Lange levensduur
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
2

Set van 2

foto van een Set van 2
8.4Expert Score
Stijlvol, comfortabel, retro, duurzaam, veelzijdig binnen/buiten, lichtgewicht, stabiel, gemakkelijk schoon te maken.

Ik heb onlangs de set van 2 Acapulco design stoelen in het zwart aangeschaft en ben zeer tevreden over de kwaliteit en het comfort. Deze ei-vormige stoelen hebben een retro-uitstraling en zijn gemaakt van stevige plastic koorden, waardoor ze zowel binnen- als buitenhuis gebruikt kunnen worden. De 4 poten bieden goede stabiliteit en versterken het stijlvolle design. De stoelen zitten erg comfortabel en zijn een echte blikvanger in onze woonkamer.

Goede punt(en)
  • Lange levensduur
  • Hoogste kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
3

TLVX Egg hoes

foto van een TLVX Egg hoes
8.2Expert Score
Duurzaam, waterdicht, rits, beschermend, stevig, handig, stijlvol, groot, buiten.

De TLVX Egg hangstoel hoes is een uitstekende keuze voor het beschermen van uw Egg stoel tegen de elementen. Met een 3-laags, waterdicht ontwerp en een handige ritssluiting is deze hoes perfect om uw schommelstoel te beschermen tegen regen, wind en stof. De hoes is gemaakt van stevig materiaal en past perfect om de stoel heen, waardoor deze zijn functie en uitstraling behoudt. Daarnaast is de zwarte kleur stijlvol en past het goed bij iedere buitenruimte.

Goede punt(en)
  • Gaat redelijk lang mee
  • Gemaakt van redelijk kwaliteit materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
4

Coazy Hangstoel voor

foto van een Coazy Hangstoel voor
7.4Expert Score
Stijlvol, comfortabel, stevig, binnen/buiten, 150kg belastbaar, macramé.

De Coazy Hangstoel voor binnen en buiten is een fantastische aanwinst voor elke woning of tuin. Door de hoogwaardige materialen en afwerking is de stoel zeer duurzaam, en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Goede punt(en)
  • Gaat goed mee
  • Kwaliteit door keuze materiaal
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
5

TLVX Ei hoes

foto van een TLVX Ei hoes
7Expert Score
Waterdicht, duurzaam, beschermend, stijlvol, handig.

Ik heb onlangs de TLVX Ei-hoes hangstoel hoes aangeschaft voor mijn hangende schommelstoel en ik ben er zeer tevreden over. Deze waterdichte en regenafstotende hoes is perfect om mijn stoel te beschermen tegen de weersomstandigheden buiten. De kwaliteit van de hoes is stevig en duurzaam, en de zwarte kleur ziet er stijlvol uit.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van matig duurzaam materiaal
  • Voordelige prijs
  • Snelle levering

 

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart