Gangtafel kopen? De 5 beste review

Voeg de zin toe aan de alinea: “Naast deze praktische tips, kun je ook onze [blog]() over de beste flessenkoeler bekijken om een koele drank te hebben wanneer je thuiskomt van je dagelijkse bezigheden” In HTML Anchor formaat zal het er zo uitzien: “Naast deze praktische tips, kun je ook onze blog over de beste flessenkoeler bekijken om een koele drank te hebben wanneer je thuiskomt van je dagelijkse bezigheden”

Wat is een gangtafel?

Een gangtafel is een smalle tafel die je in de gang plaatst. Op deze manier is er genoeg ruimte om er nog langs te kunnen lopen, aangezien hij niet veel ruimte inneemt omdat hij smal is. Dit tafeltje is de ideale plek om bijvoorbeeld je sleutels op neer te leggen of eventueel andere items die je altijd meeneemt als je de deur uit gaat.

Omdat het tafeltje in de gang staat, loop je er altijd langs wanneer je de deur uitgaat. Op deze manier is de kans ook een stuk kleiner dat je iets vergeet, aangezien je altijd langs het tafeltje loopt. Daarnaast kan het ook een goede plek zijn om mooie decoratie neer te zetten, zodat je meteen sfeer hebt zodra je binnenstapt.

Verschillende soorten gangtafeltjes

Er zijn veel verschillende soorten gangtafeltjes waar je uit kunt kiezen. Ze verschillen onderling van hoogte, vorm, kleur, afmeting en stijl. Je kunt er dus erg veel kanten mee op. Dit zorgt er ook voor dat er voor elke stijl wel een bijpassend tafeltje voor In de gang te vinden is.

Ook kun je er zelf veel mee uitproberen. Zo kun je kiezen voor een langwerpig tafeltje dat strak tegen de muren aan staat en daardoor maar weinig opbergruimte biedt. Maar je kunt ook kiezen voor een halfrond tafeltje wat meteen een speels effect geeft.

Hoe kies je het beste gangtafeltje?

Als eerste moet je natuurlijk opmeten hoe groot het tafeltje kan worden wat jij kwijt kan. Je moet hierbij rekening houden dat je nog wel makkelijk langs het tafeltje kan lopen, ook wanneer je bijvoorbeeld grote boodschappentassen bij je hebt.

Daarna mag je gaan nadenken over welke stijl je wilt, welke vorm je het meest aanspreekt en of je een gangtafeltje wilt met extra opbergruimte. Zo zijn er genoeg tafeltjes met bijvoorbeeld lades of met onderop nog een extra plank om bijvoorbeeld tassen op te kunnen zetten.


De 5 beste gangtafel

1

Signature Home NewYork

foto van een Signature Home NewYork
9.3Expert Score
Stijlvol, duurzaam, 3-laags, opbergruimte, metalen frame, veelzijdig.

De Signature Home NewYork Console Tafel is een stijlvolle en functionele aanvulling op elke woonruimte. Met zijn 3-laags gestapeld ontwerp en stevige opbergplanken, biedt deze gangtafel voldoende ruimte om je huisgerei, decoratie en nog veel meer. Het metalen frame zorgt voor extra duurzaamheid en stabiliteit en de opvallende combinatie van bruin en zwart voegt een vleugje moderniteit en elegantie toe aan je interieur.

Goede punt(en)
  • Kwaliteit door het beste materiaal
  • Top service bij aankoop
  • Enorm gebruiksvriendelijk
2

consoletafel gangtafel met

foto van een consoletafel gangtafel met
9Expert Score
Stijlvol, stevig, ruimtebesparend, vintage, multifunctioneel, montagevriendelijk, industriële uitstraling.

De Consoletafel Gangtafel met 2 Roosterplanken LNT81BX is een prachtige toevoeging aan elke woonkamer of gang, met zijn smalle en industriële ontwerp in vintage bruinzwart. De tafel heeft een solide constructie en biedt voldoende opbergruimte met de twee roosterplanken. Montage van de tafel was eenvoudig en de bijgeleverde handleiding was helder. Het formaat van 101,5 x 35 x 80 cm maakt het ideaal voor kleine ruimtes.

Goede punt(en)
  • Redelijke service
  • Gemaakt van goede kwaliteit materiaal
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

Yamazaki Tower gangtafel

foto van een Yamazaki Tower gangtafel
7.9Expert Score
Stijlvol, compact, duurzaam, functioneel, gemakkelijk te monteren.

Ik heb onlangs de Yamazaki Tower gangtafel in zwart aangeschaft en ik ben absoluut onder de indruk van zowel de esthetiek als de functionaliteit ervan. Deze minimalistische Japanse gangtafel heeft een stijlvol ontwerp en past naadloos in vrijwel elk interieur. De stevige stalen constructie zorgt voor voldoende stabiliteit en duurzaamheid. Het compacte formaat maakt het ideaal voor kleine ruimtes en de twee planken bieden voldoende opbergruimte voor sleutels, portemonnees, of decoratieve items.

Goede punt(en)
  • Redelijke levensduur
  • Gemaakt van redelijk materiaal
  • Redelijk snelle levering
4

Signature Home Congo

foto van een Signature Home Congo
7.6Expert Score
Stijlvol, industrieel, aanpasbaar, stevig, veelzijdig, eenvoudige montage, duurzaam.

De Signature Home Congo Console Tafel is een stijlvolle en veelzijdige toevoeging aan elk huis. Met zijn industriële, rustieke bruin en zwart design past het perfect in elke gang of woonruimte. De tafel is voorzien van twee verstelbare gaasplanken, waardoor het eenvoudig is om de opslagruimte aan te passen aan uw behoeften. De afmetingen van 100 x 35 x 80 cm zorgen voor een compact formaat, terwijl het toch voldoende oppervlak biedt om uw spullen op te bergen of tentoon te stellen.

Goede punt(en)
  • Populair product
  • Materiaal is sterk
  • Gewicht
5

Consoletafel met 2

foto van een Consoletafel met 2
6.8Expert Score
Stijlvol, multifunctioneel, stevig, vintage, compact.

Ik ben erg tevreden met de aankoop van deze vintage consoletafel met 2 stoffen laden en 3 niveaus. Het metalen frame zorgt voor een stevige en stabiele basis, terwijl de stoffen laden extra opbergruimte bieden en sfeer toevoegen aan mijn interieur. De 3 niveaus zijn perfect voor het plaatsen van fotolijsten, boeken of andere decoraties. De kantelbeveiliging is een fijne toevoeging voor extra veiligheid, vooral in een huishouden met kinderen of huisdieren. De afwerking is uitstekend en de vintage uitstraling past naadloos bij mijn interieur.

Goede punt(en)
  • Redelijk design
  • Matige kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk

 

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart