Kofferbaktas kopen? De 5 beste review

Vaak verzamelen zich veel dingen in de kofferbak. Denk hierbij aan een fles olie, ruitenwisservloeistof, maar ook praktische dingen zoals een ehbo koffer en misschien een extra jas. Als dit allemaal los in de kofferbak ligt is de kans groot dat dit gaat schuiven. Hier is de kofferbak tas de ideale oplossing voor.

Wat is een kofferbaktas precies?

Een kofferbak tas is eigenlijk een organizer die ervoor zorgt dat bovenstaande spullen makkelijk en veilig in de kofferbak zijn te vervoeren. Als al deze spullen los liggen kan dit gaan schuiven en dit kan bijvoorbeeld zorgen dat er een fles kapot kan gaan. Ook zorgt het ervoor dat je snel toegang hebt tot wat je nodig hebt en niet door de hele kofferbak hoeft te zoeken.

Een kofferbaktas bestaat vaak uit verschillende vakken en een bevestiging waardoor je hem makkelijk kan neerzetten. Met deze bevestiging maak je hem vaak vast aan de achterbank of de zijkant van je kofferbak. Op deze manier staat hij stevig en zal hij niet gaan schuiven.

Verschillende soorten kofferbaktassen

Er zijn verschillende soorten kofferbaktassen waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er massieve, zachte of half massieve tassen. Een massieve tas wordt geproduceerd uit schokbestendige kunststof en heeft losse compartimenten met een eigen deksel. Een zachte tas is weer gemaakt van een elastisch en waterdicht materiaal wat ervoor zorgt dat je hier vaak wel meer spullen in kunt opslaan. Een half massieve kofferbak tas zit hier tussenin en wordt vaak gemaakt als een opvouwbaar accessoire.

Daarnaast kunnen ze nog verschillen in de soort bevestiging, grootte en de indeling. Zo kunnen er verschillende zakjes en compartimenten in zitten of kun je ze zelf indelen met scheidingswanden.

Hoe kies je de juiste kofferbaktas?

Wat de beste kofferbaktas voor jou is, is natuurlijk een persoonlijke keuze. Dit is maar net afhankelijk van wat jij met je mee vervoerd en hoe jij dit het makkelijkste vindt om in te delen. Ik zorg dat de kofferbaktas ook goed in jouw auto past. Wanneer hij bijvoorbeeld net te klein is zal hij alsnog kunnen gaan schuiven en kunnen de spullen in de kofferbaktas kapot gaan.

Ook is de indeling van de kofferbaktas belangrijk. Hij moet wel genoeg compartimenten hebben, zodat jij je spullen goed kunt indelen. Wanneer hij te weinig compartimenten heeft, zul je alsnog tijd kwijt zijn aan het zoeken van je spullen.

De 5 beste kofferbaktas

1

CUBEXCOM Kofferbak Organizer

foto van een CUBEXCOM Kofferbak Organizer
9.4Expert Score
Handig, opvouwbare auto-organizer, veel vakken, waterdicht, anti-slip klittenband.

De CUBEXCOM Kofferbak Organizer is een uiterst praktische en stevige oplossing om uw auto netjes en georganiseerd te houden. Met zijn opvouwbare ontwerp en afmetingen van 50x32x22 cm, biedt deze organizer voldoende ruimte om uw spullen op te bergen en is hij gemakkelijk op te bergen wanneer hij niet in gebruik is. De verschillende vakken en stabiele, waterdichte bodem zorgen ervoor dat uw spullen veilig en beschermd blijven, terwijl het anti-slip klittenband voorkomt dat de organizer verschuift tijdens het rijden.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van top materiaal
  • Lange levensduur
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
2

Clever Storage Kofferbaktas

foto van een Clever Storage Kofferbaktas
8.9Expert Score
Handig, opvouwbaar, ruime sorteervakken, kwaliteit, auto-organizer, zwart, efficiënt, gebruiksgemak.

De Clever Storage Kofferbaktas met 3 sorteervakken is een zeer handige en praktische auto-organizer, ideaal voor het netjes en georganiseerd houden van uw kofferbak. Deze opvouwbare tas, in het zwart, is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur. Het bevat drie grote compartimenten die voldoende opslagruimte bieden voor allerlei voorwerpen, van boodschappen tot sportuitrusting. Daarnaast heeft het ook mesh zijvakken voor extra opbergmogelijkheden.

Goede punt(en)
  • Lange levensduur
  • Gemaakt van het beste materiaal
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

WALSER Kofferbaktas Toolbag

foto van een WALSER Kofferbaktas Toolbag
8.3Expert Score
Ruim, handig, duurzaam, organizer, XXL, autotas, kwaliteit, praktisch, naaldvilt, veelzijdig.

De WALSER Kofferbaktas Toolbag Maat XXL is een uiterst handige en ruime organizer voor je kofferbak. Deze autotas is gemaakt van duurzaam naaldvilt materiaal en heeft een praktische afmetingen van 21x16x57 cm. De opbergtas is perfect voor het georganiseerd houden van je gereedschap, auto-accessoires en andere spullen in de kofferruimte. Het strakke zwarte ontwerp zorgt ervoor dat deze gereedschapstas er stijlvol uitziet in elke auto. Het heeft meerdere compartimenten voor het gemakkelijk opbergen en vinden van je items. De kwaliteit en afwerking van de tas zijn indrukwekkend, wat betekent dat het lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

Goede punt(en)
  • Zeer redelijke service aan de klant
  • Gemaakt van redelijk kwaliteit materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
4

Auto Organizer Kofferbak

foto van een Auto Organizer Kofferbak
7Expert Score
Compact, handig, stevig, veelzijdig, klittenband, auto-organizer, kofferbak, gestreept.

Na onlangs de Auto-Organizer Kofferbak aangeschaft te hebben, ben ik echt tevreden over dit handige product. De rode, gestreepte kleur geeft het een frisse, moderne uitstraling. Deze organizer is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook nog eens uitermate functioneel. Met zowel middelgrote als kleine vakken en een handige klittenbandsluiting om alles goed op zijn plek te houden, is mijn kofferbak nu veel beter georganiseerd. Bovendien is de naaldvilt stof, waarvan de autotas is gemaakt, van hoge kwaliteit en duurzaam. Door de toolbag functie is het ook ideaal om snel alle benodigde gereedschappen te vinden tijdens het reizen. Deze Auto-Organizer is echt een aanrader voor iedereen die graag een opgeruimde en nette kofferbak wil, zonder al te veel gedoe.

Goede punt(en)
  • Redelijke service bij aankoop
  • Materiaal is sterk
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
5

Kofferbak Organizer Kofferbaktas

foto van een Kofferbak Organizer Kofferbaktas
6.9Expert Score
Handig, opvouwbaar, ruim, stevig, gebruiksvriendelijk.

Na een recente aankoop van de Kofferbak-Organizer Kofferbaktas, ben ik zeer tevreden met dit handige hulpmiddel voor het organiseren van mijn auto. De opvouwbare, zwarte organizer (50x32x22cm) biedt voldoende vakken voor mijn verschillende items en houdt alles netjes en georganiseerd. Daarnaast is de waterdichte, stabiele bodem met anti-slip klittenband zeer effectief in het op zijn plaats houden van de tas. Het installeren en verwijderen van de organizer is zeer eenvoudig dankzij het klittenband.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van matig duurzaam materiaal
  • Matige kwaliteit
  • Matige gebruiksvriendelijk

“Bekijk ook onze blog over de handigheid van een [inklapstoel](https://beste-review.nl/blog/inklapstoel/), of lees hoe je jouw entree netjes en georganiseerd kunt houden met een [jasrek](https://beste-review.nl/blog/jassenrek/), en ontdek zelfs hoe je jouw kat in stijl kan vervoeren met onze [kattenbuggy](https://beste-review.nl/blog/kattenbuggy/).”

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart