Plaszak kopen? De 5 beste review

Een plaszak kan erg handig zijn als je veel onderweg bent. Denk hierbij aan een lange roadtrip, met geen toegang tot een toilet onderweg of als je in de natuur loopt of zelfs een berg beklimt. Toch is de kans groot dat het voorkomt dat je moet plassen. Een plaszak biedt hierbij een discrete en hygiënische manier voor onderweg.

Wat is een plaszak?

Er zijn plaszakken voor zowel mannen als vrouwen. Het verschil tussen beide is dat ze net even anders zijn vormgegeven. Voor mannen is plassen onderweg over het algemeen geen probleem. Dit gaat voor mannen nu eenmaal een stuk makkelijker. Voor vrouwen is dit vaak een ander verhaal als er geen toilet in de buurt is. Daarom is de plaszak zo handig.

Met een plaszak kan een vrouw gemakkelijk en discreet plassen. Je hoeft je broek er niet eens voor naar beneden te doen. Een plaszak is een klein urinaal met een anatomisch gevormde dop. Deze maakt het een stuk makkelijker om te kunnen plassen. De urine wordt opgevangen in de zak. Na gebruik draai je de dop er weer op en legen kun je later op een geschikt moment doen. Na leging hoef je hem alleen nog schoon te maken met water en zeep en je kunt hem weer opvouwen en meenemen.

Discreet en hygiënisch

Vooral voor vrouwen die graag lange wandelingen maken in de natuur, maar ook als je op de camping staat, lopen ze vaak tegen het probleem aan als ze onderweg moeten plassen. Met een plaszak kan dit gelukkig discreet en hygiënisch.

Als je de plaszak gebruikt zal het niet overduidelijk zijn dat je aan het plassen bent, wat ook wel zo fijn kan zijn. Het biedt echt een uitkomst voor meerdere doelgroepen en lost het probleem van onderweg niet kunnen plassen als er geen toilet is op.

Waar moet je op letten?

Als je een plaszak wilt gaan kopen zijn er natuurlijk een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Als eerst is de tuit belangrijk. Deze moet wel zo gevormd zijn dat je er makkelijk, discreet en comfortabel in kan plassen. Zo zit er een verschil tussen plaszakken voor mannen en vrouwen.

Ook moet hij natuurlijk niet kunnen lekken, makkelijk schoon te maken zijn en ook makkelijk mee te nemen zijn. Gelukkig kun je de meeste opvouwen tot een klein pakketje en onopvallend meenemen.

De 5 beste plaszak

1

Plastuit Voor Vrouwen

foto van een Plastuit Voor Vrouwen
9.3Expert Score
Herbruikbare plastuit voor vrouwen, handig, hygiënisch, compact, met opbergzak.

De Herbruikbare Plastuit voor Vrouwen met Opbergzak is een innovatief en handig product dat een geweldige oplossing biedt voor vrouwen in situaties waarin een toilet niet direct beschikbaar is. Het ontwerp van het plastuitje maakt het gemakkelijk te gebruiken en biedt vrouwen de mogelijkheid om discreet en hygiënisch te staan tijdens het plassen. De bijgeleverde opbergzak zorgt ervoor dat het na gebruik eenvoudig en proper kan worden opgeborgen. Bovendien is de plastuit herbruikbaar en milieuvriendelijk, wat een groot pluspunt is.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Lange levensduur
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
2

Plastuit Plastuitje Herbruikbaar

foto van een Plastuit Plastuitje Herbruikbaar
8.6Expert Score
Herbruikbaar, verbeterd model, handig, hygiënisch, siliconen, praktisch, comfortabel, compact.

Het herbruikbare, verbeterde model van de siliconen plastuit voor vrouwen van Plastuit is een geweldige aanvulling op outdoor- en reisbenodigdheden. Na persoonlijk gebruik, merkte ik op hoe eenvoudig en effectief de plastuit was, met een comfortabele pasvorm en geen lekkages. Het siliconen materiaal is zacht en soepel, waardoor het gemakkelijk is om schoon te maken en te onderhouden. Bovendien past het compacte en lichtgewicht ontwerp makkelijk in een tas of rugzak, wat het ideaal maakt voor gebruik bij festivals, kamperen of lange autoritten.

Goede punt(en)
 • Gaat lang mee
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
3

Uribag Opvouwbaar urinaal

foto van een Uribag Opvouwbaar urinaal
8.3Expert Score
Handig, compact, draagbaar, hygiënisch, lekvrij, voor vrouwen, herbruikbaar, discreet, outdoor-friendly, gebruiksvriendelijk.

Dit handige en compacte product is discreet, makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat je altijd een plasoptie bij je hebt. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit en het ontwerp: het urinaal is gemaakt van stevig materiaal en is eenvoudig uit te vouwen en in elkaar te zetten. Na gebruik kan je de Uribag eenvoudig legen, reinigen en weer opbergen.

Goede punt(en)
 • Zeer redelijke service aan de klant
 • Gemaakt van redelijk kwaliteit materiaal
 • Redelijk snelle levering
4

Herbruikbare Draagbare Nood

foto van een Herbruikbare Draagbare Nood
7.4Expert Score
Handig, uniseks, herbruikbaar, noodtoilet, draagbaar, 750ml, autoreizen, kamperen.

Ik heb onlangs de herbruikbare draagbare nood-unisex toilet (750 ml) aangeschaft voor gebruik tijdens het kamperen en voor lange autoritten. Dit product is zowel geschikt voor mannen als vrouwen en werkt uitstekend in situaties waarbij een toilet niet direct in de buurt is. De fles is gemaakt van een stevige en duurzame kunststof, met een afsluitbare dop om lekken te voorkomen. De capaciteit van 750 ml is voldoende voor één toiletbezoek en het is gemakkelijk schoon te maken na gebruik.

Goede punt(en)
 • Populair product
 • Gemaakt van sterk materiaal
 • Snelle levering
5

Urinelle Plaskoker Voor

foto van een Urinelle Plaskoker Voor
6.5Expert Score
Praktisch, hygiënisch, handig, draagbaar, nuttig.

De Urinelle Plaskoker Voor Vrouwen (7 stuks) is een innovatieve en handige oplossing voor vrouwen die onderweg zijn of zich in situaties bevinden waar een schoon toilet niet altijd beschikbaar is. Deze kartonnen trechters zijn eenvoudig in gebruik, hygiënisch en een milieuvriendelijke optie voor vrouwen om staand te kunnen plassen. Dankzij het compacte design zijn ze gemakkelijk mee te nemen in een handtas of rugzak. Hoewel enige oefening nodig kan zijn om de juiste techniek te beheersen, zorgen de stuks over het algemeen voor gemak en comfort.

Goede punt(en)
 • Leuk ontwerp
 • Voordelige prijs
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

Na het lezen van dit artikel, vergeet niet om onze blog over de beste pilotenjassen te bekijken voor meer inzicht in stijlvolle en functionele jassen.

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart