Sleutelmapje kopen? De 5 beste review

Een sleutelmapje is een handig accessoire die je sleutels ordent en beschermt. Er zijn veel verschillende varianten te vinden. Ze bieden allemaal verschillende voordelen. Deze voordelen hebben we voor je op een rijtje gezet.

Wat is een sleutelmapje?

Een sleutelmapje is een klein, rond of rechthoekig mapje waarin je je sleutels kunt opbergen. Niet alleen voor opbergen is het makkelijk, maar ook beschermen ze je sleutels. Het is dan ook bedoeld om beschadigingen en verlies van sleutels te voorkomen.

Daarnaast zorgt het er ook voor dat je sleutels geen andere items kunnen beschadigen. Zo zal hij bijvoorbeeld geen gat in je broek kunnen maken, je auto niet bekrassen en je hoeft je ook niet meer druk te maken of je sleutels en je telefoon tegen elkaar aan komen in je tas of broekzak.

Wat voor soorten sleutelmapjes?

Een sleutelmapje moet van een sterk materiaal gemaakt zijn. Als je hem gewoon in een zakje of mapje van stof zal doen, zal hij hier alsnog snel doorheen kunnen prikken of het zakje snel kapot maken. Dit is dan ook de reden waarom sleutelmapjes bijna altijd van leer gemaakt zijn.

In dit leren mapje zit een lus met sleutel ringen eraan. Aan deze sleutel ringen kun je makkelijk je sleutels bevestigen. Zo zitten ze echt goed vast aan het mapje zelf en is de kans klein dat ze los kunnen komen of het mapje zelf zullen beschadigen.

Voordeel van een sleutelmapje

Een sleutelmapje brengt verschillende voordelen met zich mee. Als grootste voordeel natuurlijk bescherming van je sleutels. Zo kunnen ze krassen oplopen, maar ook niet veroorzaken aan bijvoorbeeld je telefoon in je broekzak of in je tas.

Daarnaast is het natuurlijk erg handig om je sleutels georganiseerd te houden. Er zitten vaak meerdere ringen aan, waardoor je er verschillende sleutels in kan doen. Zo hoef je geen losse sleutels meer in je tas te hebben rondslingeren. Dit heeft ook als groot voordeel dat je nooit meer lang naar je sleutels hoeft te zoeken. Je weet dat als je het sleutelmapje hebt dat je in één keer al je sleutels hebt.

Het mapje is ook geheel te personaliseren. Zo kan het er ook nog eens heel stijlvol uitzien. Je kunt er soms zelfs alsnog aan de buitenkant een sleutelhanger aan maken, waardoor hij nog makkelijker te vinden is en helemaal gepersonaliseerd.

De 5 beste sleutelmapje

1

Safekeepers sleuteletui sleuteletui

foto van een Safekeepers sleuteletui sleuteletui
9.3Expert Score
Compact, stijlvol, handig, duurzaam, veelzijdig, unisex, veilig, rits.

Ik heb onlangs de Safekeepers Sleuteletui aangeschaft via Bol. com en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Deze handige sleuteletui is perfect voor zowel dames als heren en heeft een praktische rits om al mijn sleutels veilig en georganiseerd op te bergen. Het compacte design maakt het gemakkelijk om in mijn broekzak of tas te dragen zonder dat het teveel ruimte inneemt.

Goede punt(en)
  • Hoogste kwaliteit
  • Top service bij aankoop
  • Gebruiksvriendelijk
2

Lundholm RFID Autosleutel

foto van een Lundholm RFID Autosleutel
9Expert Score
Stijlvol, effectief, RFID-bescherming, compact, kwaliteit, handig, veilig, ideaal cadeau, duurzaam, tevreden.

Ik heb onlangs het Lundholm RFID Autosleutel Hoesje uit de Gotland Serie aangeschaft en ben extremely tevreden over mijn aankoop. Het hoesje biedt uitstekende RFID antidiefstal bescherming, waardoor mijn autosleutels veilig zijn tegen ongewenste skimming en diefstal. De faraday box functie werkt uitstekend en het compacte formaat maakt het gemakkelijk om mee te nemen in mijn zak. Het sleuteletui heeft een stijlvol ontwerp en is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan.

Goede punt(en)
  • Gaat lang mee
  • Hoogste kwaliteit
  • Zeker gebruiksvriendelijk
3

Sleutelmapje Zwart leer

foto van een Sleutelmapje Zwart leer
8.2Expert Score
Stijlvol, praktisch, zwart lederen sleutelmapje, unisex.

Ik heb onlangs dit stijlvolle en praktische sleutelmapje van zwart leer aangeschaft, geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. Het sleutelmapje is ideaal om mijn sleutels netjes en georganiseerd te houden, zonder dat ze rondslingeren in mijn tas of broekzak. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend; het zwarte leer ziet er luxueus uit en voelt duurzaam aan. Met de handige sleutelhanger kan ik het mapje ook gemakkelijk aan mijn tas bevestigen.

Goede punt(en)
  • Redelijke levensduur
  • Redelijke kwaliteit
  • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

Sleuteletui Sleutel Kleingeld

foto van een Sleuteletui Sleutel Kleingeld
7Expert Score
Handig, compact, kwalitatief leer, rits, unisex, betaalbaar, ideaal cadeau.

Ik heb onlangs de Sleuteletui met rits aangeschaft bij bol. com en ben erg tevreden met dit handige en stijlvolle accessoire. Ideaal om al mijn sleutels en wat kleingeld georganiseerd op te bergen. Het etui is gemaakt van stevig leer en voelt kwalitatief hoogwaardig aan. Bovendien is het unisex design geschikt voor zowel heren als dames.

Goede punt(en)
  • Populair product
  • Gemaakt van sterk materiaal
  • Gebruiksvriendelijk
5

Sleuteletui Dubbelvaks Sleutel

foto van een Sleuteletui Dubbelvaks Sleutel
6.8Expert Score
Handig, stijlvol, compact, veelzijdig, betaalbaar.

Ik heb onlangs de Sleuteletui Dubbelvaks aangeschaft en ik ben enorm tevreden over dit handige accessoire. Het etui is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. Deze sleuteletui biedt voldoende ruimte voor mijn sleutels, kleingeld en pasjes, waardoor ik alles netjes georganiseerd en op één plek heb. De dubbelvaks indeling en de rits zorgen ervoor dat mijn spullen veilig opgeborgen zitten. Het compacte formaat is ideaal om in mijn tas of broekzak te dragen.

Goede punt(en)
  • Matige levensduur
  • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
  • Snelle levering

Voor meer informatie over andere handige en praktische items, bekijk onze blogposts over het schaarhekje, het sleutelmapje en de stapelbekers.

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart