Bureauklok kopen? De 5 beste review

Tegenwoordig hebben we voornamelijk klokken in huis als decoratief item. Vaak gebruiken we onze telefoon als klok, maar dit zorgt ook weer erg voor veel afleiding. Daarom kan een bureauklok op je bureau plaatsen erg handig zijn. Een uitstekende toevoeging aan je bureau zou een comfortabele bureaukruk zijn, of wellicht een handige brievenweger voor een efficiëntere werkomgeving.

Waarom een klok in huis plaatsen?

Een klok op je bureau plaatsen zorgt ervoor dat jij inzicht in je tijd krijgt zonder dat jij op je telefoon hoeft te kijken. Wanneer je naar de tijd kijkt op je telefoon is de kans groot dat je afgeleid wordt door een melding die je hebt gekregen. Dit zorgt ervoor dat je makkelijk afgeleid wordt tijdens het werken of het studeren.

Als je de tijd op een bureauklok kunt zien, krijg je een goed inzicht van hoe lang je met een bepaalde taak bezig bent. Je hebt hiervoor dus geen telefoon nodig en daardoor dus een stuk minder afleiding. Verder is het ook een goed besef om een pauze te nemen van je scherm. De bureauklok kan je hier een goede herinnering aan geven.

Verschillende bureauklokken

Er zijn veel verschillende soorten klokken waar je uit kunt kiezen. Een bureauklok is over het algemeen een klein simpel klokje wat je op je bureau plaatst. Ze hebben vaak ook een simpel ontwerp zodat het niet af kan leiden tijdens het werk of studeren.

Daarnaast zijn er ook uitgebreide bureauklokken die bijvoorbeeld ook tegelijkertijd een kalender zijn. Het kan zo zijn dat dit een houder is waar een klokje op bevestigd zit en aan de andere kant een papieren kalender zit. Op deze manier heb jij een goede herinnering op je bureau staan en zal het je ook een goed overzicht geven van je kalender en je tijdsindeling.

Hoe kies jij het juiste bureauklokje?

Wanneer jij een klok op je bureau wil neerzetten moet je voor jezelf bedenken waarom je deze nodig hebt. Een goed argument zal zijn dat je de tijd in de gaten wilt houden zonder dat je op je telefoon hoeft te kijken. In dat geval kun je het beste kiezen voor een simpel ontwerp wat niet te veel afleidt en echt alleen de tijd aangeeft.

Ook zijn er handige bureauklokjes waar je eventueel een wekker bij kunt instellen. Zo kun je bijvoorbeeld de tijd instellen op de momenten waarop je pauze moet houden en even van je scherm weg moet.

De 5 beste bureauklok

1

Digitale klok Bureauklok

foto van een Digitale klok Bureauklok
9.1Expert Score
Stijlvolle houtlook, duidelijke witte cijfers, handige bureauklok.

Ik heb onlangs de Digitale klok – Bureauklok – Wooden look – Zwart met Witte cijfers gekocht via Bol. com en ik ben zeer tevreden over dit product. De klok heeft een prachtige houten look die moeiteloos in elke kamer past en een esthetisch tintje toevoegt aan mijn bureau. De witte cijfers zijn helder en duidelijk zichtbaar, zelfs op afstand, wat het gemakkelijk maakt om de tijd in één oogopslag te zien.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van top materiaal
 • Top service bij aankoop
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
2

Digitale klok Bureauklok

foto van een Digitale klok Bureauklok
8.8Expert Score
Stijlvol, houten design; duidelijke witte cijfers; handige bureauklok.

De Digitale-klok Bureauklok Wooden-look Donker-hout met witte cijfers is een stijlvolle en functionele toevoeging aan elke werkruimte. Het ontwerp combineert de warmte van donker hout met moderne, heldere witte cijfers, wat een opvallend contrast creëert. De klok is eenvoudig in te stellen en het display is groot genoeg om de tijd duidelijk te kunnen zien. Dankzij de ingebouwde alarm- en snooze-functie kan deze bureauklok ook als wekker dienen.

Goede punt(en)
 • Redelijke service
 • Gemaakt van het beste materiaal
 • Zeker gebruiksvriendelijk
3

Wadio Digitale Klok

foto van een Wadio Digitale Klok
8.2Expert Score
Handig bureau-accessoire, multifunctioneel, stijlvol design, USB/batterij aangedreven.

De Wadio Digitale Klok combineert functionaliteit en stijl in één handige bureau-accessoire. Met zijn lichtbruine kleur en strakke ontwerp past het perfect op elk bureau. De pennenbakje-functie zorgt voor een opgeruimd werkgebied, terwijl de ingebouwde wekker met alarmfunctie ideaal is om te zorgen dat je altijd bij de tijd blijft.

Goede punt(en)
 • Gaat redelijk lang mee
 • Gemaakt van redelijk materiaal
 • Redelijk snelle levering
4

Digitale klok Bureauklok

foto van een Digitale klok Bureauklok
7.5Expert Score
Stijlvolle, moderne zwarte houtlook, heldere witte cijfers.

Ik heb onlangs de Digitale Klok – Bureauklok – Wooden Look – Zwart Hout + Witte Cijfers van Bol. com aangeschaft en ben zeer tevreden met mijn aankoop. De klok heeft een prachtig strak design met de zwarte houten look en witte cijfers, wat perfect past in mijn moderne kantoorruimte. De klok is eenvoudig in te stellen en de helderheid van de cijfers is ook aanpasbaar, wat ideaal is voor verschillende lichtomstandigheden. Bovendien is de klok nauwkeurig en betrouwbaar, waardoor ik altijd op de hoogte ben van de juiste tijd.

Goede punt(en)
 • Een van de populairste op de markt
 • Materiaal is sterk
 • Gebruiksvriendelijk
5

Digitale klok Bureauklok

foto van een Digitale klok Bureauklok
6.4Expert Score
Stijlvol, multifunctioneel, nauwkeurig, draadloos, gebruiksvriendelijk.

De Digitale Bureauklok met Wooden Look, Temperatuur, Luchtvochtigheidsmeter en Draadloze Oplader is een veelzijdig en stijlvol accessoire voor elk bureau. De hout-look uitstraling geeft het een elegante en natuurlijke touch, passend bij diverse interieurs. De klok toont niet alleen de tijd, maar ook de temperatuur en luchtvochtigheid, wat een praktische bonus is voor het optimaliseren van werkomstandigheden. De draadloze oplader is een handige toevoeging die zorgt voor een opgeruimd bureau en een gebruiksvriendelijke manier om je telefoon op te laden.

Goede punt(en)
 • Leuk ontwerp
 • Gemaakt van matig materiaal
 • Matige prijs kwaliteit verhouding

 

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart