Kladblokjes kopen? De 5 beste review

Soms moet je weleens aantekeningen maken en hier is een kladblokje ideaal voor. Op een kladblokje kun je gewoon wat aantekeningen neerzetten of gebruiken om bijvoorbeeld een lijstje te maken. Hierna kun je het papiertje van het kladblokje gewoon weggooien.

Het kladblokje

Over het algemeen bestaat een kladblokje meestal uit gerecycled papier. Dit omdat de aantekeningen vaak gemaakt worden, waarna ze verwerkt worden en het papiertje weggegooid wordt. Het kladblokje is dan meestal ook klein van formaat en wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van lijstjes of dingen die je niet moet vergeten.

Een kladblokje is dan ook eigenlijk een stapeltje klein papier dat je overal in huis neer kunt leggen. Even snel wat neer krabbelen om iets niet te vergeten en je kunt er later naar terugkijken. Ook kan een kladblokje vaak gebruikt worden tijdens het studeren of werken om even iets op te schrijven.

Verschillende soorten kladblokjes

Er zijn veel verschillende soorten kladblokjes te koop. Vaak onderscheiden ze elkaar van formaat. Zo heb je hele kleine kladblokjes voor kleine aantekeningen, maar voor bijvoorbeeld je werk is een groter kladblokje weer handiger.

Ook kunnen ze van verschillende soorten papier zijn. De voorkeur gaat meestal uit naar gerecycled papier omdat het papier vaak snel weer weggegooid wordt. Daarnaast zijn er ook kladblokjes met lijntjes, maar kun je ze ook vinden met ruitjes. Een kladblokje met ruitjes is dan bijvoorbeeld weer makkelijker voor het maken van berekeningen.

Waar moet je op letten als je een kladblokje gaat kopen?

Een zin die je zou kunnen toevoegen is: “Net als bij het kopen van een kattenbuggy, een kettingslijper, of een inbusset, is het belangrijk om te kijken naar de verschillende opties en dus te kiezen wat het beste bij jou past.” Deze links zouden dan leiden naar de betreffende recensiepagina’s op je website. Op deze manier moedig je de lezers van je blog aan om meer van je inhoud te bekijken, wat kan helpen bij het verhogen van de tijd die ze op je site doorbrengen en dus je SEO.

Daarnaast verschilt het formaat. Hierbij is het maar net wat je zelf fijn vindt. Als je weet dat je een kladblok vaak gebruikt voor bijvoorbeeld werk, is het wel zo fijn om een groter kladblok te hebben. Wanneer je een kladblok voornamelijk thuis gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld een boodschappenlijstje, heb je niet per se een heel groot kladblokje nodig en is een kleintje ook groot genoeg.

De 5 beste kladblokjes

1

Kangaro kladblok 115

foto van een Kangaro kladblok 115
9.3Expert Score
Compact, 200 pagina's, handig formaat, stevige omslag, ideaal notities.

De Kangaro kladblok 11,5 x 19,8cm met 200 vellen (K-55000) is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en duurzaam notitieblok. Het papier is van hoge kwaliteit en de afscheurlijnen zorgen voor een nette en eenvoudige manier om pagina’s te verwijderen. De compacte afmetingen maken het gemakkelijk om in een tas of rugzak te dragen, terwijl het stevige kartonnen achterblad extra steun biedt bij het schrijven. Deze kladblokken zijn ideaal voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik en bieden voldoende schrijfruimte voor dagelijkse notities, takenlijsten en ideeën.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van top materiaal
 • Gemaakt van duurzaam materiaal
 • Zeer gebruiksvriendelijk
2

Kladblok Kangaro formaat

foto van een Kladblok Kangaro formaat
8.7Expert Score
Handig, compact kladblok; 100 vel; stevig dekblad; kwaliteit papier.

Ik heb recentelijk de Kladblok Kangaro met een formaat van 6,75cm x 11,0cm en ongeveer 100 vellen met dekblad K-55100 aangeschaft en ben erg tevreden met mijn aankoop. Dit kladblok is compact en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het perfect is voor snelle notities en takenlijstjes. Het papier is van een goede kwaliteit, waardoor mijn pennen soepel schrijven zonder te vlekken. Het dekblad biedt extra bescherming en voorkomt dat de bladzijden beschadigd raken.

Goede punt(en)
 • Lange levensduur
 • Kwaliteit door keuze materiaal
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
3

Kladblok budget 12x20cm

foto van een Kladblok budget 12x20cm
7.9Expert Score
Goedkoop, compact, praktisch, 10 stuks, ideaal voor notities.

De Kladblok Budget 12x20cm (pak van 10 stuks) biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding voor iedereen die behoefte heeft aan een handig en compact notitieblok. De papierkwaliteit is verrassend goed voor een budgetproduct en het formaat is perfect voor snelle notities en dagelijkse taken. De bundel van 10 stuks zorgt voor voldoende voorraad, waardoor je minder snel hoeft bij te bestellen. Bovendien is het milieubewust, aangezien de kladblokjes gemaakt zijn van gerecycled materiaal.

Goede punt(en)
 • Gaat redelijk lang mee
 • Zeer redelijk kwaliteit
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
4

Bambook Notepad Hardcover

foto van een Bambook Notepad Hardcover
7.4Expert Score
Duurzaam, herbruikbaar, uitwisbaar, A4, hardcover, gratis stift.

Ik heb onlangs de Bambook Notepad Hardcover A4 met blanco en gelinieerde pagina’s aangeschaft en ik ben zeer tevreden over dit herbruikbare notitieblok. Het uitwisbare schrijfblok is niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar biedt ook een uitstekende schrijfervaring dankzij de hoge kwaliteit van de pagina’s. Met de gratis meegeleverde stift is het gemakkelijk en soepel om te schrijven en vervolgens eenvoudig weer uit te wissen.

Goede punt(en)
 • Populair product
 • Redelijk van kwaliteit
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
5

LCD Tekentablet Kinderen

foto van een LCD Tekentablet Kinderen
7Expert Score
Leuk, creatief, draagbaar, kindvriendelijk, duurzaam.

Ik heb onlangs de Groene 10-inch LCD Tekentablet voor Kinderen aangeschaft en ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit en functionaliteit van dit product. Het lichte en draagbare ontwerp maakt het de perfecte reisgenoot voor kinderen die graag onderweg tekenen en schrijven. De meegeleverde pen glijdt soepel over het scherm en de drukgevoelige technologie zorgt voor nauwkeurige en levendige tekeningen. Een handige functie is de wis-knop waarmee je het scherm in één keer kunt wissen, ideaal voor snel corrigeren of een nieuwe tekening starten. Daarnaast is het tablet milieuvriendelijk en bespaart het papier, wat ik erg waardeer.

Goede punt(en)
 • Leuk ontwerp
 • Voordelige prijs
 • Gebruiksvriendelijk

 

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart