Meubelverplaatser kopen? De 5 beste review

Het verplaatsen van meubels of het verhuizen van meubels kan erg zwaar zijn. Het is dan ook wel zo makkelijk als je een hulpmiddel hebt wat dit werk lichter voor je kan maken. Zo kun je een meubelverplaatser gebruiken om meubels makkelijk te verplaatsen.

Wat is een meubelverplaatser

Bij een meubelverplaatser moet je denken aan bijvoorbeeld meubelrollers die je onder de meubels kunt plaatsen. Deze meubelroller plaats je onder het meubel waardoor jij het meubel niet meer hoeft te tillen, maar gewoon kunt rollen om hem te verplaatsen. Meestal is dit een plankje waar meerdere wieltjes onder bevestigd zitten.

Dit bespaart je erg veel tilwerk en zal ook kunnen voorkomen dat je last kunt krijgen van je rug. Ook is de kans groter dat je meubels beschadigt door het tillen. Omdat je de wieltjes eronder plaatst, zijn jouw meubels een stuk makkelijker te verplaatsen en daardoor is de kans ook kleiner dat ze beschadigen. 

Waar kun je de meubelverplaatser voor gebruiken

Over het algemeen zal je elke soort meubel kunnen verplaatsen met een meubelverplaatser. Bijvoorbeeld, je kunt eenvoudig een nachttafeltje verplaatsen. Wel kan het zijn dat je meerdere meubelverplaatsers moet plaatsen onder grote meubels, zoals een oliekacheltje. Let hier wel goed op dat de meubelverplaatser het gewicht van het te verplaatsen object aan kan, vooral als je te maken hebt met zwaardere items zoals ontbijtplankjes.

Hoeveel een meubelverplaatser kan tillen verschilt per meubelverplaatser. Als jij een meubelroller koopt zal er altijd op de verpakking bij staan wat het maximale gewicht is wat hij aankan. Wanneer je boven dit gewicht gaat is de kans aanwezig dat hij doorzakt en kapot gaat, waardoor ook je meubels kunnen beschadigen.

Waar moet je op letten als je een meubelverplaatser gaat kopen

Als je een meubelverplaatser gaat kopen, is het belangrijk om er goed op te letten dat hij ook daadwerkelijk de meubels kan tillen die jij wilt gaan verplaatsen. De meeste verplaatsers hebben namelijk een maximaal aantal kilo wat ze kunnen dragen. Veel meubels kun je beter op één verplaatser vervoeren dan op twee losse. Er zit onderling dan ook een groot verschil in wat ze aankunnen qua gewicht. Dit gewicht wil je ook niet overschrijden om ongelukken te voorkomen.

Daarnaast is ook de afmeting belangrijk. Als je je meubels probeert te verplaatsen met een te kleine meubelroller, is de kans groot dat je je meubels beschadigt tijdens het verplaatsen. Kies dan ook altijd de juiste afmeting die groot genoeg is en genoeg speling geeft.

De 5 beste meubelverplaatser

1

Nibor 5 Delige

foto van een Nibor 5 Delige
9.4Expert Score
Praktisch, handig, 5-delige set, 800kg capaciteit, meubels verplaatsen.

Ik heb onlangs de Nibor 5-delige meubelroller set aangeschaft en ik ben er zeer tevreden over. Deze set maakt het verplaatsen van zware meubels een fluitje van een cent door de 4 meubeltransporters en de meegeleverde meubellift. Met een belasting tot wel 800 kg kunnen er met gemak zware meubels mee worden verplaatst. De meubelverplaatsers zijn van hoge kwaliteit en de meubelglijders zorgen ervoor dat de vloer niet beschadigd raakt.

Goede punt(en)
 • Hoogste kwaliteit
 • Gemaakt van duurzaam materiaal
 • Enorm gebruiksvriendelijk
2

Pazzo Goods Meubelroller

foto van een Pazzo Goods Meubelroller
8.8Expert Score
Handig, stevig, makkelijk te gebruiken, bespaart tijd, aanrader.

Ik heb onlangs de Pazzo Goods Meubelroller Set aangeschaft en ik ben erg tevreden met de resultaten. Deze 5-delige meubelverplaatser bestaat uit 4 meubeltransporter trolleys met stevige wielen en een handige hefboom om meubels gemakkelijk op te tillen. De set is uiterst functioneel en zorgt voor een probleemloos proces bij het verplaatsen van zware meubelstukken. Bovendien zijn de meubelhondjes van hoge kwaliteit en kunnen ze een aanzienlijk gewicht dragen zonder enige schade aan de ondergrond te veroorzaken.

Goede punt(en)
 • Lange levensduur
 • Kwaliteit door keuze materiaal
 • Gebruiksvriendelijk
3

Nibor Meubelroller Set

foto van een Nibor Meubelroller Set
8.3Expert Score
Handig, sterk, compact, soepel rollend, tijd- en rugbesparend.

De Nibor® Meubelroller Set is een handige en praktische oplossing voor het verplaatsen van zware meubels. Deze set bevat 4 meubeltransport trolleys, die elk tot 400kg kunnen dragen, waardoor verplaatsing van meubels een fluitje van een cent wordt. Het 5-delige ontwerp van de meubelverplaatser maakt het mogelijk om de rollers eenvoudig onder het meubelstuk te plaatsen en het zonder moeite te verschuiven. Bovendien zorgen de meubelglijders ervoor dat uw vloer niet beschadigd raakt tijdens het verplaatsen van meubels. De set is solide en zeer gebruiksvriendelijk, wat het transport van zware objecten vergemakkelijkt.

Goede punt(en)
 • Redelijke levensduur
 • Redelijke kwaliteit door keuze materiaal
 • Redelijke prijs kwaliteit verhouding
4

MAEUX Meubelroller 11delig

foto van een MAEUX Meubelroller 11delig
7.4Expert Score
Handig, duurzaam, makkelijk te gebruiken, effectief, tijdbesparend, veilig

Ik heb onlangs de MAEUX Meubelroller 11-delig set aangeschaft om mijn meubels gemakkelijk te verplaatsen. Deze set heeft mijn verwachtingen overtroffen. Met de 5 rollers en de hefboom met extensie kon ik mijn zware meubels moeiteloos transporteren. De meegeleverde antislipmatten boden extra stabiliteit en veiligheid tijdens het verplaatsen, waardoor ik zonder zorgen aan de slag kon.

Goede punt(en)
 • Gaat goed mee
 • Gemaakt van sterk materiaal
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
5

AWEMOZ Verstelbare Universele

foto van een AWEMOZ Verstelbare Universele
6.7Expert Score
Stevig, verstelbaar, handig, mobiliteit, betrouwbaar.

Ik heb onlangs de AWEMOZ Verstelbare Universele Wasmachine Verhoger aangeschaft en ik ben er zeer tevreden mee. Deze handige meubelverplaatser is verstelbaar van 44x45cm tot 64x66cm en heeft een draagvermogen tot maar liefst 400 kg. Dit maakt het een ideaal hulpmiddel voor het verplaatsen van zware apparaten zoals wasmachines of drogers. De kwaliteit van de materialen en de robuuste constructie zorgen ervoor dat de verhoger stevig en stabiel aanvoelt. Bovendien is de verhoger eenvoudig te monteren en aan te passen aan de afmetingen van de apparaten.

Goede punt(en)
 • Leuk ontwerp
 • Gemaakt van matig materiaal
 • Snelle levering

 

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart