Pilotentassen kopen? De 5 beste review

Een piloot is natuurlijk veel onderweg voor zijn werk. Er zijn maar weinig dagen in het jaar dat hij zich niet in de lucht bevindt. Hij moet dan ook altijd een goede koffer of tas bij zich hebben met al zijn spullen. Wat zijn handige pilotentassen om mee te nemen?

Waarom een pilotentas?

Wat verschillen pilotentassen van andere tassen of koffers? Het heeft vooral met de uitstraling en handigheid te maken. Een piloot is vaak kort van huis, maar moet wel veel meenemen naar zijn werkplek.

Zo moet er ruimte in de tas zijn voor zijn papieren die hij altijd bij zich moet hebben, maar ook alle informatie over de vluchten die hij gaat vliegen. Wanneer het een korte trip is, moet je ook denken aan spullen om te kunnen overnachten enzovoort. Zo is het niet altijd nodig om een gehele koffer mee te nemen.

Mocht er wel een koffer meegenomen worden, dan hebben pilotentassen hier ook een handige oplossing voor. Aan de achterkant van de pilotentas zit een band die je makkelijk om het handvat van je koffer kunt doen. Zo hoef je de tas niet zelf te tillen in je ene hand en je koffer in de andere, maar deze kun je dan makkelijk aan elkaar vastmaken. Dit is erg makkelijk voor het vele gereis wat piloten doen.

Verschillende mogelijkheden

Als je een pilotentas gaat uitzoeken, zul je al snel merken dat er veel opties geboden worden. Iedere piloot stelt weer andere eisen aan zijn tas en neemt ook weer andere dingen mee. Zo zal bijvoorbeeld niet elke piloot behoefte hebben aan een speciaal opbergvak voor zijn laptop.

Op die manier kun je zelf kijken en vergelijken welke extra opties of welke indeling van pilotentassen jij het fijnste vindt. Er is voor iedereen wel een passende optie te vinden.

Functionaliteit boven alles

Het belangrijkste bij een pilotentas is dat hij functioneel moet zijn. Het belangrijkste is dat je op een handige manier al je spullen kunt vervoeren. Ook is veiligheid belangrijk in de tas. In ons overzicht van de beste perkhekjes vind je tips voor veilig en efficiënt inpakken. Je belangrijke spullen, zoals je laptop, moeten goed beschermd ingepakt kunnen worden. Een plakbandroller kan hier ook bij helpen. Zeker omdat je de tas zoveel gaat gebruiken is veiligheid van de spullen belangrijk.

Daarnaast is duurzaam ook belangrijk. Zeker als je de tas veel gaat gebruiken en hij de hele wereld overgaat, moet hij wel goed stevig zijn en lang mee kunnen gaan.

De 5 beste pilotentassen

1

Pilotentas KL groen

foto van een Pilotentas KL groen
9.3Expert Score
Ruime pilotentas, groen, stevig materiaal, functioneel, stijlvol design.

De Pilotentas KL groen, verkrijgbaar bij Bol. com, is een stijlvolle en praktische toevoeging aan je reisuitrusting. Deze tas biedt voldoende ruimte om al je benodigdheden op een georganiseerde manier op te bergen, dankzij de meerdere compartimenten en de stevige ritsen, die zorgen voor gemakkelijke toegang tot je spullen. Het tijdloze groene ontwerp, gecombineerd met het hoogwaardige materiaal waarvan de tas is gemaakt, zorgt voor een duurzaam product dat jaren meegaat.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van top materiaal
  • Lange levensduur
  • Zeer gebruiksvriendelijk
2

Pilotentas 4 Kaartentas

foto van een Pilotentas 4 Kaartentas
8.5Expert Score
Stevig, ruim, stijlvol, praktisch, veel vakken, comfortabel, duurzaam.

De Pilotentas-4 / Kaartentas in de kleur groen (sage-green) is een praktische en stijlvolle keuze voor het vervoeren en beschermen van diverse documenten, kaarten en apparaten. Met duurzame, hoogwaardige materialen en stevige ritsen biedt deze tas een uitstekende bescherming voor uw bezittingen. Het compacte design en de verstelbare schouderriem zorgen ervoor dat de tas comfortabel te dragen is, en de talrijke vakken en compartimenten bieden voldoende ruimte voor een goede organisatie.

Goede punt(en)
  • Gemaakt van goed duurzaam materiaal
  • Goede kwaliteit
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
3

pilotentas KL woodland

foto van een pilotentas KL woodland
8.3Expert Score
Ruime, stoere tas; stevig, praktisch, camouflage, ideaal reisgenoot.

De pilotentas KL woodland camouflage tas bag is een uiterst functionele en veelzijdige tas, perfect voor zowel alledaags gebruik als outdoor activiteiten. Het sterke en duurzame woodland camouflage ontwerp zorgt voor een stoere en stijlvolle uitstraling, terwijl de verschillende opbergvakken en compartimenten zorgen voor een uitstekende organisatie van al je benodigdheden. Dankzij de verstelbare schouderband en stevige handgreep is deze tas gemakkelijk en comfortabel te dragen.

Goede punt(en)
  • Gaat redelijk lang mee
  • Redelijke kwaliteit door keuze materiaal
  • Redelijk snelle levering
4

Pilotentas canvas woodland

foto van een Pilotentas canvas woodland
7Expert Score
Stevig, stijlvol, ruim, veel vakken, camouflage, duurzaam materiaal.

Ik heb onlangs de Pilotentas Canvas Woodland Camo aangeschaft via Bol. com en ik ben er erg tevreden mee. De tas heeft een stoer en stijlvol camouflagepatroon en het canvas materiaal voelt stevig aan. De verschillende vakken zorgen voor een uitstekende organisatie van al mijn spullen, en de schouderband is verstelbaar voor extra comfort. Het formaat van de tas is ideaal voor dagelijks gebruik, of het nu voor werk, studie of vrije tijd is.

Goede punt(en)
  • Een van de populairste op de markt
  • Gemaakt van sterk materiaal
  • Redelijke gebruiksvriendelijk
5

Pilotentas 3 Pukkel

foto van een Pilotentas 3 Pukkel
6.3Expert Score
Ruim, duurzaam, stijlvol, comfortabel, praktisch.

De tas biedt voldoende opbergruimte met zijn drie ruime vakken (de zogenaamde pukkels), waardoor al je spullen georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk blijven. Het hoofdvak is afsluitbaar met een stevige rits, waardoor je waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen. De verstelbare schouderriem zorgt ervoor dat je de tas comfortabel over je schouder kunt dragen.

Goede punt(en)
  • Leuk ontwerp
  • Gemaakt van matige kwaliteit materiaal
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

 

      Beste review
      Logo
      Enable registration in settings - general
      Shopping cart