Melkpoederdoosje kopen? De 5 beste review

Een melkpoederdoosje is een item waar iedere kersverse ouder niet meer zonder kan. Een melkpoederdoosje zorgt ervoor dat je je doseringen melkpoeder overal mee naartoe kan nemen zonder te veel te knoeien. Zo hoef je geen gehele melkpoeder verpakking meer met je mee te slepen. Samen met andere essentiële items zoals een nagelpistool en een oogkapje, kan je alle taken in huis moeiteloos en veilig uitvoeren.

Wat is een melkpoederdoosje

Een melkpoederdoosje is niets meer dan een doosje waar je het melkpoeder in kunt bewaren. Vaak bestaat dit uit een setje waarbij de bakjes opgestapeld kunnen worden. De bovenste deksel heeft vaak een trechtervorm. Op deze manier krijg je het melkpoeder makkelijk zonder te morsen uit het doosje.

Het melkpoederdoosje wordt dus voornamelijk gebruikt om het makkelijker te maken om onderweg een fles te kunnen maken voor je baby. Daarnaast kan een melkpoederdoosje later ook nog gebruikt worden om makkelijk snacks mee te nemen wanneer je baby onderweg geen melk meer nodig heeft.

Voordelen van een melkpoederdoosje

Het grootste voordeel van een melkpoederdoosje is dat het ideaal voor onderweg is. Je vult hem vooraf thuis en kunt ze makkelijk in de luiertas doen. Daarnaast heb je in een melkpoederdoosje vooraf al de juiste hoeveelheid melkpoeder gedaan. Je hebt dus altijd de juiste hoeveelheid die je nodig hebt om een fles te maken.

Een melkpoederdoosje is dan ook erg makkelijk en snel in gebruik. Niet alleen voor onderweg maar ook voor thuis zijn ze handig om te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld voor het slapen gaan de melkpoeder in het doosje doen en naast je bed neerzetten. Als je er ’s nachts uit moet om een flesje te maken kun je het melkpoederdoosje gebruiken en weet je zeker dat je de juiste hoeveelheid hebt.

Waar moet je rekening mee houden als je een melkpoederdoosje koopt

Als je een melkpoederdoosje gaat kopen is het belangrijk dat je dit afstemt op je eigen behoeftes en de behoefte van je baby. Als eerste is het daarbij belangrijk dat hij de juiste capaciteit heeft. Dit is namelijk bepalend voor de hoeveelheid porties die je kunt meenemen.

Daarnaast is ook het materiaal waar het melkpoederdoosje van gemaakt is erg belangrijk. Het liefst kies je hiervoor voor een BPA vrij materiaal maar ook materiaal dat sterk is en lang meegaat. Om het jezelf makkelijk te maken is het ook wel zo fijn als het melkpoederdoosje gewoon in de vaatwasser kan.

De 5 beste melkpoederdoosje

1

Jinius Melkpoeder doseerdoosjes

foto van een Jinius Melkpoeder doseerdoosjes
9.1Expert Score
Praktisch, handig, compact, 3 lagen, BPA-vrij, paars, hygiënisch, doseerdoosjes

Ik heb onlangs de Jinius Melkpoeder-doseerdoosjes in paars aangeschaft en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Deze handige 3-laagse melkpoeder toren zorgt voor een eenvoudige en efficiënte manier om melkpoeder onderweg te vervoeren en te bewaren. Het BPA-vrije materiaal geeft me gemoedsrust, wetende dat het veilig is voor mijn kind. De stevige constructie en het lekvrije ontwerp maken dit product betrouwbaar en duurzaam.

Goede punt(en)
 • Kwaliteit door het beste materiaal
 • Gemaakt van duurzaam materiaal
 • Goede prijs kwaliteit verhouding
2

Jinius Melkpoeder doseerdoosjes

foto van een Jinius Melkpoeder doseerdoosjes
8.9Expert Score
Handig, kleurrijk, compact, BPA-vrij, 3-laags, melkpoederdoos, makkelijk schoonmaken, goede kwaliteit, voordelig.

Ik heb onlangs de Jinius Melkpoeder Doseerdoosjes Set (Paars & Groen) aangeschaft en ik ben er zeer tevreden mee. Deze handige melkpoeder bewaarbakjes zijn niet alleen BPA-vrij en veilig voor mijn kleintje, maar ze maken het ook eenvoudig om melkpoeder mee te nemen en te doseren voor onderweg. Elk doosje heeft drie lagen, waardoor ik meerdere voedingen kan meenemen zonder gedoe. Het design van de toren zorgt ervoor dat het gemakkelijk in een luiertas past. De kleuren (paars en groen) zijn vrolijk en makkelijk te onderscheiden.

Goede punt(en)
 • Redelijke service
 • Gemaakt van goede kwaliteit materiaal
 • Snelle levering
3

Jinius Melkpoeder doseerdoosjes

foto van een Jinius Melkpoeder doseerdoosjes
8Expert Score
Handig, compact, BPA-vrij, 3 lagen, groen, melkpoeder dispenser.

De Jinius Melkpoeder Doseerdoosjes komen in een aangenaam groen ontwerp en zijn een uitstekende oplossing voor het hygiënisch en gescheiden opslaan van melkpoeder. Met drie afzonderlijke lagen kan de melkpoeder toren gemakkelijk een dagvoorraad voor uw kleintje houden, terwijl de BPA-vrije materialen zorgen voor een veilige en schadeloos gebruik. De melkpoederdoos is eenvoudig in gebruik en de dispenser helpt bij het doseren zonder morsen.

Goede punt(en)
 • Gemaakt van redelijk duurzaam materiaal
 • Gemaakt van redelijk materiaal
 • Redelijk gebruiksvriendelijk
4

Bo Jungle BNomadic

foto van een Bo Jungle BNomadic
7.7Expert Score
Handig, praktisch, stevig, compact, 500ml, roze, melkpoederdoos, B-Nomadic.

De Bo-Jungle-B-Nomadic-Roze-500ml-Melkpoederdoos B535010 is een stijlvol en praktisch product voor het vervoeren van melkpoeder voor je baby. De roze kleur en het moderne ontwerp zijn een lust voor het oog. Het bevat voldoende capaciteit (500ml) voor het opbergen van meerdere porties melkpoeder en de compartimenten houden alles netjes gescheiden. Het doosje is gemakkelijk te openen en te sluiten, zelfs met één hand, en voorkomt lekkage van de inhoud. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is het zowel duurzaam als veilig voor gebruik met voedsel. Dit melkpoederdoosje is daarnaast lichtgewicht en compact, waardoor het gemakkelijk in een luiertas past. De Bo-Jungle-B-Nomadic-Roze-500ml-Melkpoederdoos B535010 is een ideale accessoire voor moeders die graag op pad gaan met hun kleintje.

Goede punt(en)
 • Gaat goed mee
 • Gemaakt van sterk materiaal
 • Gewicht
5

Bo Jungle BNomadic

foto van een Bo Jungle BNomadic
6.4Expert Score
Handig, mooi design, kwalitatief, compact.

De Bo Jungle B-Nomadic Terracotta 500ml Melkpoederdoos (B535030) is een handige en stijlvolle oplossing voor het bewaren en meenemen van melkpoeder voor je kleintje op een hygiënische manier. Met een capaciteit van 500ml biedt het voldoende ruimte voor meerdere porties melkpoeder. De doos is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en bevat geen schadelijke stoffen zoals BPA. Het compacte ontwerp en de verzegelbare deksel zorgen ervoor dat het melkpoeder droog en veilig blijft tijdens het transport.

Goede punt(en)
 • Leuk ontwerp
 • Voordelige prijs
 • Matige gebruiksvriendelijk

 

   Beste review
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart